Archiv článků

Nové výrobky na ČR a SK trh

Jsme v jednání s evropským výrobcem mikrovláknových systémů, mopů,..úklidové techniky... s normou Nordic Ecolabel (SWAN) 383019, což posouvá výrobky z mikrovlákna opět o stupeň výše a to ekologické podkladové materiály výrobků. Pevně věříme, že Vám budeme jako jediný v ČR a na SK tyto produkty...
Celý článek

Kennedy Hygiene a Valera

Nově pro Vás zařazujeme dovoz výrobků z Anglie a ze Švýcarska. Kennedy jsou kvalitní sanitární výrobky (zásobníky a dávkovače) spolu s osvěžovači vzduchu. Valera Swiss kvalitní osoušeče rukou a fény do hotelů,..
Celý článek

Zásilkovna.cz

Otevíráme postupně další možnost zlevněné poštovní služby na principu podání a výdejního místa pro Vás. Poboček je celá řada i na Slovensko.
Celý článek

Zahájen prodej nových výrobků PRODIFA®

Zahajujeme prodej nových výrobků PRODIFA® v oblasti francouzkých osvěžovačů vzduchu za výhodné ceny a náplně parfémovaných francouzkých vůní. Dále od stejného výrobce se začínáme věnovat také výrobkům řady Ecolable v oblasti tablet do myček a do automatických praček PRODITAB®.
Celý článek

Ekologické tablety

Brzy v naší nabídce uvidíte kvalitní ekologické tablety do myček na nádobí, do praček na prádlo a do WC. Tablety budou levnější než dosavadní tablety na českém trhu. Již brzy..
Celý článek

Nové výrobky světových značek

Domlouváme spolupráci s dalšími výrobci osvěžovačů z Francie. Malé osvěžovače s parfémovanými náplněmi s krásným designem a velmi příznivou cenou. Nové designy a barevná provedení kromě bílého a chrom standartu. Další spolupráce se navazuje na poli Green products. Budeme dovážet ekologické tablety...
Celý článek