Archiv článků

CAVIAR of Switzerland

Novou nabídkou je luxusní kosmetika CAVIAR of Switzerland® a Atoprel® pro atopiky. Boj proti vším přípravky LICE® a přístroje pro korekční dermatologii.
Celý článek

Rok 2013

Hodně štěstí a zdraví v Novém roce 2013 a přejeme mnoho pohody a klidu v novém roce.
Celý článek

Nové produkty

Zařazujeme mezi nové produkty osvěžovače wc, gelové závěsné vůně, univerzální gelové vůně a vonná sítka do pisoárů Hospeco US. Spolupráce s dodavatelem Hospeco CZ a Hospeco EU. Hospeco CZ    
Celý článek

Novinky od Eastmopu, mobilní koše

Dnes jsme na e-shop zařadili čerstvé novinky od fy Eastmop a to mobilní vozíkové koše. Různé kombinace propojení mobilních jednotek a vytvoření systému tříděných košů.. Chromovaná verze jako klasické úklidové vozíky.
Celý článek

Vůně na WC

Zařadili jsme nově do e-shopu vůně na WC. Sítka do pisoárů v několika vůních s dezinfekčními účinky a dámské toalety Bowl Clipsy v těch samých vůních. Dokonalé osvěžení toalety, doporučujeme.
Celý článek

Eastmop

Nově zařazené výrobky Eastmop ČR a všechny náhradní díly Eastmop.
Celý článek

Představení novinky 2012 Clean Water Systému

Dne 5.-8.5.2012 bude oficiálně představena novinka roku 2012 fy Rubbermaid® Clean Water System Hygen™, jedinečný unikátní jediný filtrační systém mokrého čištění povrchu na světě. Tato unikátní věc spolu s násadou a oboustrannými 2 mopy je i u nás v prodeji za zvýhodněnou cenu. Clean Water...
Celý článek

Změna adresy

Všem klientům a návštěvníkům našeho webu -změna adresy pobytu z Tůně 38, Nechanice na Gočárova 661, Hradec Králové.
Celý článek